Γιατί την CRYONIQ

Γιατί να επιλέξετε την CRYONiQ & Ποιοι Είμαστε

Η CRYONiQ ξεκίνησε ως μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην επαναπώληση, εγκατάσταση και συντήρηση των θαλάμων κρυοθεραπείας κυρίως σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ήρθαμε σε ένα ορόσημο με τις πωλήσεις και τις εγκαταστάσεις μας και διαπιστώσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να προσφέρουμε το δικό μας σχέδιο κρυοθαλάμων προς πώληση, με τους δικούς μας όρους, με καλύτερες επιλογές υπηρεσιών και δικά μας πρότυπα ποιότητας.

Ξεκινήσαμε να γίνουμε κατασκευαστές εξοπλισμού κρυοθεραπείας, διότι ήταν ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε τα βιομηχανικά πρότυπα. Από τότε η αγορά έχει γίνει ολοένα και πιο ανταγωνιστική με αρκετούς νέους κατασκευαστές κρυοθαλάμων που εμφανίζονται στο σκηνικό.

Αυτά είναι τα δεδομένα και τα πρότυπα που ακολουθεί η CRYONiQ:

Σχετικά

Η CRYONiQ ξεκίνησε ως εταιρεία λιανικής πώλησης με 2 άτομα και μετατράπηκε σε μια εταιρεία κρυοκατασκευών με 30 άτομα σε 4 χρόνια. Ξεκινήσαμε την κατασκευή των κρυοθαλάμων μας το 2016.

Καθημερινή λειτουργία

Για την καλύτερη κατανόηση των καθημερινών αναγκών των πελατών μας, λειτουργούμε αρκετά κρυοκέντρα.

CRYO XC™ cryotherapy unit
CRYONiQ cryotherapy center from top

Επιχειρηματική Βοήθεια

Πρότυπα ασφαλείας

Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας & amp; προμηθευτές αζώτου για να μην ακολουθούν μόνο πρότυπα ασφαλείας στο χώρο της κρυοθεραπείας, αλλά εργαζόμαστε για τον καθορισμό, την αναθεώρηση και τη βελτίωση των υφιστάμενων προτύπων.

Η υπηρεσία μας

Μαςαφοσίωση στην υπηρεσίαβασίζεται στην άμεση ανταπόκριση σε τεχνικά ζητήματα. Η θέση μας σε τεχνικά θέματα είναι απλή, σε περίπτωση που προκύψουν ζητήματα, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το ζήτημα αντιμετωπίζεται το συντομότερο δυνατόν και να διασφαλίσουμε ότι το ζήτημα δεν θα επανεμφανιστεί σε καμία άλλη μονάδα στο μέλλον.

Διάρκεια ζωής προϊόντος

Κατασκευάζουμε όλους τους Κρυοθαλάμους μας και άλλα προϊόντα ώστε να αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου. Οι πρώτοι κρυοθάλαμοι μας δημιουργήθηκαν το 2016 και έχουν καταπληκτικό ιστορικό εξυπηρέτησης μέχρι σήμερα.

CRYONiQ Production
CRYONiQ Production Offices

Διαδικασία Κατασκευής

Ο κύριος λόγος για τον οποίο ξεκινήσαμε την κατασκευή ήταν για να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα στα οποία εξαλείψαμε εντελώς ή ελαχιστοποιήσαμε την χρονική προθεσμία. Γνωρίζουμε ότι η αγορά είναι γεμάτη με πολλές προσεγγίσεις στην κατασκευή και την εξυπηρέτηση, η δική μας προσέγγισή μας είναι να προσφέρουμε ασφάλεια και αξιοπιστία.

Αξιοπιστία

Η CRYO XC ™ έχει χαρακτηριστεί ως ο κρυοθάλαμος με τα υψηλότερα αποτελέσματα αξιοπιστίας από 7 ανταγωνιστές στην αγορά (Αύγουστος 2018).

Προώθηση της σκέψης

Προώθηση της σκέψης – Εργαζόμαστε για τη βελτίωση των προϊόντων μας κάθε μέρα.

Ποιότητα συνεδρίας

Οι κρυοί θάλαμοι μας έχουν επισημανθεί ως ο κρυοθαλάμος με το καλύτερης ποιότητας συνεδρία κρυοθεραπείας. Μια σημαντική πτυχή των θαλάμων κρυοθεραπείας συχνά παραβλέπεται.

CRYO XC™ Plus Cryotherapy unit
CRYONiQ Network

Οι συνεργάτες μας

Ψάχνουμε συμπράξεις με εταιρείες που είναι πελατοκεντρικές & amp; που μπορούν να παρέχουν ίση ή εκτεταμένη υπηρεσία που είναι συγκρίσιμη με τη δική μας.

Ο στόχος μας

Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε τον καλύτερο κρυοθάλαμο και να χτίσουμε μια μακροχρόνια υπηρεσία προσανατολισμένη στις υπηρεσίες και στις καινοτόμες επιχειρήσεις.

Γραμμή βοήθειας CRYONiQ

Χρειάζεστε βοήθεια με κάτι άλλο ?
Επικοινωνήστε μαζί μας.