Σχετικά με εμάς – CRYONiQ

CRYONiQ Ltd. – Κατασκευαστής Πριμοδοτημένης Κρυοθεραπείας

Σχετικά

Η CRYONiQ έχει τις ρίζες της στην επιχείρηση κρυοθεραπείας από το 2011, όταν οι ιδρυτές της εταιρείας άρχισαν να ασχολούνται με την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη για τους κρυοθαλάμους. Από τότε η εταιρεία έχει επιτύχει πολλά ορόσημα, το σημαντικότερο από τα οποία ήταν το άλμα προς την κατεύθυνση της κατασκευής της εταιρείας παραγωγής κρυοθεραπείας το 2016. Όλα χάρη στην ανατροφοδότηση και την εποικοδομητική ανταλλαγή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που μας ώθησαν να αλλάξουμε την πορεία της εταιρείας προς την παραγωγή των δικών μας προϊόντων .

Σήμερα, τα γραφεία CRYONiQ βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με παραγωγή στην ΕΕ και ομάδα υποστήριξης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, διατηρήσαμε πάντα πιστή τις βασικές μας αξίες και φιλοδοξία να προσφέρουμε προϊόντα που υπόκεινται σε συνεχή καινοτομία, υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στην κατασκευή, αξιοπιστία & amp; ποιότητα εξυπηρέτησης.

Προϊόντα

Η ναυαρχίδα μας είναι η CRYO XC™ – ένας θάλαμος Κρυοθεραπείας Θερμικής Αντίθεσης.
Η CRYO XC ™ σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε, συναρμολογήθηκε και ελέγχθηκε αυστηρά από το δικό μας συνεργείο ανάπτυξης προϊόντων. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η CRYO XC ™ έχει αξιολογηθεί με τις υψηλότερες βαθμολογίες αξιοπιστίας από τους μακροχρόνιους μόνιμους συνεργάτες μας με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων Κρυοθεραπείας.

Συνεργάτες & Πελάτες

Αναζητούμε συνεργασίες με αξιόπιστους συνεργάτες και διανομείς για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας χειρίζονται επαγγελματίες και τεχνικοί εμπειρογνώμονες με τη δυνατότητα να παρέχουν στον τελικό πελάτη και στους χρήστες την καλύτερη δυνατή υπηρεσία χάρη στην εμπειρία τους.

Μέρος της υπηρεσίας μας περιλαμβάνει ολοκληρωμένη υποστήριξη για τους συνεργάτες μας για να βεβαιωθούμε ότι τους βάζουμε στην καλύτερη θέση για να πετύχουν. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστήριξη καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα συνεδρίας & amp; ασφάλεια.

Με βάση τις συχνές ερωτήσεις των πελατών σχετικά με την υποστήριξη σχετικά με τις πτυχές της έναρξης α επιχείρηση κρυοθεραπείας και βοήθεια με επιχειρηματικά σχέδια κρυοθεραπείας, χρηματοδότηση εξοπλισμού κρυοθεραπείας και παροχή επαφών για διάφορους προμηθευτές. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξουμε και να δώσουμε συμβουλές σε αυτά και σε μια σειρά από άλλα σημαντικά σημεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

CRYONiQ Ltd.

Director of Cryoniq cryotherapy manufacturer in front of Korean palace

Co-CEO @ CRYONiQ
pbm@cryoniq.com

Cryotherapy manufacturing director in front of skyline in Perth, Australia

Co-CEO @ CRYONiQ
tm@cryoniq.com

Cryotherapy products director in front of cryocenter Altrincham

Director of CRYONiQ UK Ltd.
alastair.down@cryoniq.com

Γραμμή βοήθειας CRYONiQ

Σε περίπτωση οποιωνδήποτε ερωτήσεων σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο & την πιστοποίηση & τα πρότυπα ποιότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο support@cryoniq.gr