Συχνές ερωτήσεις από χρήστες κρυοθεραπείας

Τα Βασικά της Ολόσωμης Κρυοθεραπείας

Τι είναι η Κρυοθεραπεία & Πώς Λειτουργεί ?

Πριν μπείτε μέσα

Πώς να προετοιμαστείτε για μια Cryosession & Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την Κρυοθεραπεία ?

Σε συνεδρία

Εμπειρία στο CRYO XC

Οφέλη

Ποια είναι τα κύρια οφέλη της κρυοθεραπείας ?

Άλλες συχνές ερωτήσεις

Διάφορες & άλλες ερωτήσεις για την κρυοθεραπεία

Τοπική / κρυοθεραπεία σε σημείο

Τι είναι η τοπική κρυοθεραπεία και πώς τη χρησιμοποιούμε ?

Τα Βασικά της Ολόσωμης Κρυοθεραπείας

1. Τι είναι η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία ?

Η κρυοθεραπεία ολόκληρου του σώματος είναι η έκθεση του ανθρώπινου σώματος σε ακραίο κρύο, που εφαρμόζεται συχνότερα μέσα σε κρυοσάουνα ή κρυοθάλαμο. Ο σκοπός του WBC αποδίδεται στη μεγιστοποίηση του δυναμικού για ταχεία και βελτιωμένη ανταπόκριση σε τραυματισμούς, μακροπρόθεσμη περιποίηση του σώματος και για τις παρατηρούμενες θετικές αισθητικές επιδράσεις που μπορεί να έχει στο δέρμα. Αρχικά, ο όρος κρυοθεραπεία προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις «κρυο» (κρύο) που σημαίνει κρύο και «θεραπεία» (θεραπεία) που σημαίνει θεραπεία. Τα θετικά αποτελέσματα της κρυοθεραπείας έχουν αναγνωριστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αλλά το απόλυτο δυναμικό της έχει ανακαλυφθεί μόλις πρόσφατα.


Με βάση τις μελέτες ιατρικών απαντήσεων στην κρυοθεραπεία και την ασφάλεια στην εφαρμογή, σε συνδυασμό με τις μακροχρόνιες εμπειρίες των ανθρώπων με την κρυοθεραπεία, μπορούμε τώρα να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις ακραίες συνθήκες που επιτυγχάνονται μέσα στην κρυοσάουνα/κρυοθάλαμο. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, το σώμα του ατόμου εκτίθεται σε αυτές τις ακραίες θερμοκρασίες προκειμένου να έχει την εντύπωση ότι το σώμα μπορεί να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον στο οποίο το σώμα θα μπορούσε να βιώσει υποθερμία (μια κατάσταση στην οποία η θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος πέφτει κάτω από το φυσιολογικό επίπεδο 36,7 ° C ή 98 ° F). Ως απάντηση, ο εγκέφαλος ενεργεί ανάλογα για να προστατεύσει το σώμα από υποθερμία και το κάνει περιορίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία και τους μυς κυρίως στα περιφερειακά μέρη του σώματος, μια διαδικασία που αναφέρεται ως αγγειοσυστολή.

Μόλις τελειώσει η συνεδρία και το σώμα αρχίσει να συνειδητοποιεί τις ασφαλείς συνθήκες που βρίσκεται, απελευθερώνει αιμοφόρα αγγεία και μυς σε μια πράξη αγγειοδιαστολής. Οποιοσδήποτε κίνδυνος υποθερμίας με WBC is εμποδίζεται από το χρονικό όριο που μπορεί να παραμείνει ένα άτομο μέσα, το οποίο είναι 3 λεπτά. Το WBC βραχυπρόθεσμα έχει φανεί ότι επιταχύνει την ανάρρωση από τραυματισμούς, αλλά συνέβαλε επίσης στη βελτίωση ορισμένων επιβλαβών συνθηκών υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

2. Είναι το WBC ασφαλές ?

Το WBC πραγματοποιείται στο ελεγχόμενο περιβάλλον της κρυοσάουνας μας και οι πελάτες παρακολουθούνται ανά πάσα στιγμή από εκπαιδευμένο προσωπικό. Ο εξοπλισμός μας συμμορφώνεται με τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας σε δεκάδες χώρες.


Ο εξοπλισμός μας συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα καθώς φέρει σήμανση CE και έχει έγκριση UL. Για τοποθεσίες που χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό μας, την κρυοσάουνα ή το κρυοπροσωπικό, συνιστούμε μια εκτίμηση κινδύνου (ιδιαίτερα για την αποθήκευση και τη χρήση LN2) που πραγματοποιήθηκε πριν από το άνοιγμα στο ευρύ κοινό ή στους καθημερινούς χρήστες, για να διασφαλιστεί ότι πληρούνται όλοι οι κανονισμοί.

Όλοι οι χειριστές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες για ασφαλή λειτουργία. Τα κρυοσάουνα μας πραγματοποιούν περισσότερες από 10.000 συνεδρίες κρυοθεραπείας κάθε μέρα και εκτός από τον έλεγχο των προτύπων ασφάλειας και παραγωγής μας, η ασφάλεια των WBC που εκτελούνται στον εξοπλισμό μας έχει επίσης δοκιμαστεί με τον καιρό.

Διαβάστε περισσότερα

3. Γιατί χρησιμοποιούμε LN2 (υγρό άζωτο), είναι επιβλαβές ?

Σήμερα, σχεδόν όλος ο κρυογονικός εξοπλισμός βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα ψυκτικό που ονομάζεται Υγρό άζωτο, όπως είναι η κρυοσάουνα μας. Το LN2 έχει πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν το τέλειο ψυκτικό για χρήση σε WBC.


Ο πρώτος λόγος είναι η αφθονία του στην ατμόσφαιρα (περίπου το 77% της ατμόσφαιρας), καθώς μπορούμε εύκολα να το συλλέξουμε από τον αέρα γύρω μας συμπιέζοντάς το σε υγρή μορφή. Δεύτερον, η υγρή κατάσταση αζώτου επιτρέπει την απλή αποθήκευση του απαραίτητου ψυκτικού.

Η θερμοκρασία βρασμού του ανέρχεται στους -196 ° C, πράγμα που μας βοηθά να αποκτήσουμε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες πολύ γρήγορα. Ο τρίτος λόγος είναι η προσβασιμότητα και ο αριθμός των διανομέων για να διαλέξετε. Ο τέταρτος λόγος είναι οι υπάρχουσες οδηγίες για την ασφάλεια και τη βολική εφαρμογή και χειρισμό του LN2 στην πράξη, οι οποίες το καθιστούν ασφαλές για χρήση σχεδόν σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εκμετάλλευση των ακραίων θερμοκρασιών του LN2 (-196 ° C ή -320 ° F) είναι τόσο απλή.

Διαβάστε περισσότερα

Πριν μπείτε μέσα

1. Ποιοι κίνδυνοι συνδέονται με το WBC ?

Η κρυοθεραπεία ολόκληρου του σώματος είναι πολύ καλά ανεκτή και έχει ελάχιστους κινδύνους. Οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν διακυμάνσεις της αρτηριακής πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας έως και 10 μονάδες συστολικά


(αυτό το αποτέλεσμα αντιστρέφεται μετά το τέλος της διαδικασίας, καθώς η περιφερική κυκλοφορία επιστρέφει στο φυσιολογικό), αλλεργική αντίδραση σε ακραίο κρύο (σπάνια), ερυθρότητα και εγκαύματα στο δέρμα (μόνο εάν εκτίθεται σε χαμηλές θερμοκρασίες μεγαλύτερες από τις συνιστώμενες). Οι κίνδυνοι παρατηρούνται συχνότερα σε άτομα που μπορούν να βρουν την κατάστασή τους στον κατάλογο αντενδείξεων.
Διαβάστε περισσότερα

2. Ποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί WBC ?

Οι ακόλουθες καταστάσεις είναι αντενδείξεις για κρυοθεραπεία ολόκληρου του σώματος: Εγκυμοσύνη, σοβαρή Υπέρταση (ΑΠ> 180/100), οξύ ή πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου,


ασταθής στηθάγχη, αρρυθμία, συμπτωματική καρδιαγγειακή νόσος, καρδιακός βηματοδότης, περιφερική αρτηριακή αποφρακτική νόσος, φλεβική θρόμβωση, οξύ ή πρόσφατο εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα, ανεξέλεγκτες επιληπτικές κρίσεις, σύνδρομο Raynaud, πυρετός, ασθένεια όγκων, ασθένειες των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος, συμπτωματικές διαταραχές των πνευμόνων, αιμορραγικές διαταραχές , σοβαρή αναιμία, λοίμωξη, κλειστοφοβία, αλλεργία στο κρύο, ηλικία κάτω των 18 ετών (απαιτείται γονική συγκατάθεση για θεραπεία), οξείες παθήσεις των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος.

Οι πελάτες πρέπει πάντα να επικοινωνούν με τους ιατρούς τους σχετικά με την ιδιαίτερη ιατρική τους κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

3. Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το WBC ?

Το WBC είναι ιδανικό για αθλητές που αναζητούν μυϊκή αποκατάσταση, άτομα με χρόνιο πόνο και φλεγμονώδεις καταστάσεις, και εκείνους που αναζητούν απώλεια βάρους και αναζωογόνηση του δέρματος.


Η κρυοθεραπεία χρησιμοποιείται μετά τη χειρουργική επέμβαση για να επιταχύνει την επούλωση και να μειώσει τον πόνο χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων για τον πόνο. Οι νεότεροι πελάτες, ηλικίας 10 έως 18 ετών, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WBC με τη συγκατάθεση των γονέων.
Διαβάστε περισσότερα

4. Είναι το WBC άνετο ?

Ναί. Το WBC περιλαμβάνει ξηρό, υπερψυγμένο αέρα που ρέει πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. έτσι η διαδικασία δεν παγώνει ποτέ τους ιστούς του δέρματος, τους μυς ή τα όργανα. Το αποτέλεσμα είναι μόνο ένα


“Αίσθηση” κρύου. Το σώμα εξαπατάται για να πιστέψει ότι αυτό το ακραίο κρύο είναι απειλητικό για τη ζωή. Η κρυοθεραπεία είναι ένα ξηρό κρυολόγημα χωρίς υγρασία και ανεκτό ακόμη και σε εκείνους που δεν αγαπούν ιδιαίτερα το κρύο.
Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεδρία

1. Τι φοράω στην Cryosauna ?

Σας παρέχουμε στεγνές κάλτσες και ολισθηρά σανδάλια για τα πόδια σας. Παρέχουμε επίσης ελαφριά βαμβακερά γάντια για τα χέρια σας. Οι άντρες πρέπει να έχουν στεγνό εσώρουχο. δεν απαιτείται για γυναίκες.


Όλα τα κοσμήματα, ρολόγια, αλυσίδες, βραχιόλια και σκουλαρίκια αφαιρούνται. Η ιδέα είναι να εκτίθεται όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια του δέρματος έτσι ώστε να βελτιστοποιηθεί η αντίδραση του σώματος.

Θεωρούν τον εαυτό τους κρύο μισαλλόδοξο. Προς το τέλος της θεραπείας, μπορεί να έχετε μια αίσθηση «καρφίτσες και βελόνες», η οποία θα απορριφθεί μετά τη θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ?

Η κρυοσάουνα μετατρέπει το υγρό άζωτο σε εξαιρετικά κρύο αεριοειδή αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα με στόχο τη μείωση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας του πελάτη σε διάστημα 1,5 – 3 λεπτών.


Το δέρμα αντιδρά στο κρύο και στέλνει σήματα στον εγκέφαλο που με τη σειρά του διεγείρει τις ρυθμιστικές λειτουργίες του σώματος και απελευθερώνει αντιφλεγμονώδεις πρωτεΐνες καθώς και ενδορφίνες στην κυκλοφορία του αίματος. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται αμέσως μετά την έξοδο του πελάτη από την κρυοσάουνα.
Διαβάστε περισσότερα

3. Πώς αισθάνεται ο πελάτης μετά τη συνεδρία ?

Το WBC διεγείρει το σώμα να απελευθερώσει ενδορφίνες, τις ορμόνες που μας κάνουν να νιώθουμε εγρήγορση και ενέργεια. Τα έντονα εφέ από κάθε συνεδρία διαρκούν συνήθως για έξι έως οκτώ ώρες. Το WBC μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις και τις τραυματισμένες περιοχές.


Ο πελάτης μπορεί επίσης να αισθανθεί βελτιώσεις στην ποιότητα του ύπνου του μετά το WBC.
Διαβάστε περισσότερα

4. Συνιστάται η άσκηση μετά τη συνεδρία κρυοθεραπείας ?

Ναι, ένα πλεονέκτημα της κρυοθεραπείας έναντι της παγοθεραπείας είναι ότι οι ιστοί και οι μύες δεν έχουν παγώσει. Δέκα έως 15 λεπτά ελαφριάς άσκησης μετά την κρυοθεραπεία θα προκαλέσει ταχύτερη αγγειοδιαστολή των αιμοφόρων αγγείων και των τριχοειδών αγγείων και θα παρατείνει την περίοδο αναλγησίας.

5. Πρέπει να κάνω ντους πριν ή μετά από μια συνεδρία ?

Το ντους δεν είναι απαραίτητο πριν ή μετά την κρυοθεραπεία. Η όλη διαδικασία είναι στεγνή και δεν κάνει το δέρμα σας υγρό.

6. Πόσες θεραπείες χρειάζονται για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα ?

Ανάλογα με την κατάσταση που αντιμετωπίζεται, θα πρέπει αρχικά να χρειαστούν πέντε έως δέκα θεραπείες διαδοχικά (κάθε δεύτερη μέρα). Μετά από αυτήν την αρχική περίοδο φόρτωσης, οι θεραπείες συντήρησης πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Οφέλη

Καταπολεμά τη φλεγμονή

Με τη βοήθεια ιατρικών ειδικών, τώρα κατανοούμε τον κίνδυνο χρόνιας φλεγμονής. Έχει αναγνωριστεί ως βασική αιτία ασθενειών που σχετίζονται με τη γήρανση και άλλες σοβαρές αναπηρίες στην υγεία τους.


Αυτές οι αναπηρίες μπορεί να έχουν τη μορφή διαβήτη, καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και εκφυλιστικών ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ. Η χρήση του WBC μερικές φορές συνιστάται ως συμπληρωματική διαδικασία για την ανακούφιση της φλεγμονής.
Διαβάστε περισσότερα

Μεταβολισμός

Η βασική αρχή της κρυοθεραπείας ολόκληρου του σώματος έγκειται στην αμυντική αντίδραση του σώματος στο ακραίο κρύο, το οποίο προκαλεί μια προσωρινή ψευδαίσθηση ότι το σώμα πηγαίνει σε υποθερμία.


Το σώμα συνεχίζει να λειτουργεί έτσι ώστε η θερμοκρασία του πυρήνα του να διατηρείται σε φυσικά επίπεδα υπό όλες τις συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του WBC. Αυτή η διαδικασία προκαλεί αύξηση του μεταβολικού ρυθμού κατά τη διάρκεια του WBC. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει θετικά το μεταβολισμό.
Διαβάστε περισσότερα

Αθλητική προετοιμασία

Ως μέρος της αθλητικής προετοιμασίας, το WBC συνιστάται για τη μείωση της φλεγμονής, τη βελτίωση της αντοχής και τη συνολική αύξηση των επιπέδων ενέργειας λίγο πριν από προπονήσεις ή αθλητικές προσπάθειες.


Οι κρυοθεραπείες μετά την προπόνηση θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση της ανάρρωσης από τραυματισμούς και στην αποκατάσταση της ενέργειας μετά από υψηλή ένταση.
Διαβάστε περισσότερα

WBC και Sports

Το WBC είναι κατάλληλο και για επαγγελματίες & amp; ερασιτέχνες αθλητές εξίσου. Η κρυοθεραπεία στις πολλές της μορφές χρησιμοποιείται σε ολόκληρη την αθλητική βιομηχανία εδώ και δεκαετίες και συνεχίζει να αυξάνεται.


Προς το παρόν, το WBC μπορεί να είναι μια άμεση και αποτελεσματική μέθοδος για την εφαρμογή ανακούφισης σε όσους έχουν υποστεί διάφορους τραυματισμούς που σχετίζονται με αθλήματα ή πρέπει να παραμείνουν στο παιχνίδι.
Διαβάστε περισσότερα

Άλλες συχνές ερωτήσεις

1. Τι γίνεται αν συχνά κρυώνω ή κρυώνω εύκολα ?

Δεδομένου ότι το κρύο από το WBC διαπερνά μόνο την επιφάνεια του δέρματος, θα αντιμετωπίσετε μόνο μια μικρή ψύχρα. Η κρυοθεραπεία βελτιώνει την κυκλοφορία σε όλο το σώμα και διεγείρει την παραγωγή καφέ λίπους, οπότε η μελλοντική σας ικανότητα να ανεχτείτε το κρύο θα πρέπει να βελτιωθεί.

2. Μπορεί ο πελάτης να κρυώσει από το WBC ?

Όχι. Ο άμεσος ψυχρός αντίκτυπος της κρυοθεραπείας θα αυξήσει την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος για σύντομο χρονικό διάστημα. Η διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας και της συχνότητας των μελλοντικών κρυολογημάτων.

3. Μπορούν άτομα με κλειστοφοβία να κάνουν συνεδρίες WBC ?

Ναί. Το κεφάλι των πελατών παραμένει εκτεθειμένο στον ατμοσφαιρικό αέρα στο δωμάτιο και είναι σε θέση να επικοινωνεί με οποιοδήποτε άτομο στο δωμάτιο. Το κεφάλι του πελάτη θα παραμείνει πάνω από το πάνω χείλος ανά πάσα στιγμή.


Η πόρτα της καμπίνας κλείνει μόνο με τη βοήθεια μαγνητών, επομένως δεν μπορεί να κλειδώσει και ένα μέλος του προσωπικού είναι παρόν σε όλη τη διαδικασία για να παρακολουθεί τον πελάτη.
Διαβάστε περισσότερα

4. Πώς συγκρίνεται η κρυοθεραπεία με ένα λουτρό πάγου ?

Η θεραπεία WBC έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ διαφορετική ανταπόκριση από το σώμα από εκείνη που θα είχε με ένα λουτρό πάγου. Στην κρυοσάουνα, τρία λεπτά ακραίου, ξηρού κρύου θα φτάσουν μόνο στα ανώτερα στρώματα των υποδοχέων του κρυολογήματος του δέρματος, προκαλώντας στον εγκέφαλο να περιορίσει τη ροή του αίματος σε έναν εσωτερικό κύκλο.


Το WBC αναγκάζει το σώμα να απελευθερώσει αντιφλεγμονώδεις πρωτεΐνες και ενδορφίνες με αποτέλεσμα το υπερφορτισμένο αίμα. Σε ένα λουτρό πάγου, δεκαπέντε λεπτά κρύου νερού προκαλούν το σώμα να μεταφέρει αίμα στα άκρα και έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της θερμοκρασίας του πυρήνα του σώματος.
Διαβάστε περισσότερα

5. Πώς μπορώ να μιλήσω σε προηγούμενους χρήστες ή άλλους πελάτες ?

Εάν θέλετε να μιλήσετε στους χρήστες του WBC σχετικά με τα εφέ ή τον εξοπλισμό, ανατρέξτε στην ενότητα αναφοράς ή επισκεφτείτε τη σελίδα του χάρτη μας για έναν διαδραστικό χάρτη με στοιχεία επικοινωνίας για τους πελάτες μας.

Τοπική / κρυοθεραπεία σε σημείο

Τι είναι η τοπική κρυοθεραπεία και πώς τη χρησιμοποιούμε ?

Η τοπική κρυοθεραπεία προορίζεται για βραχυπρόθεσμη τοπική/επιτόπια θεραπεία συγκεκριμένων σημείων στο σώμα (πρόσωπο, αρθρώσεις κ.λπ.). Το ρεύμα εξαιρετικά δροσερού αέρα εκρήγνυται σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -110 ° C έως -150 ° C.


Κάθε περιοχή αντιμετωπίζεται για περίπου 1 έως 3 λεπτά με τη συνήθη διάρκεια της συνεδρίας να είναι 10-15 λεπτά.

Λόγω της μέγιστης θερμοκρασίας στο ακροφύσιο (έως -150 ° C), πρέπει επιδέξια ο χειριστής να επιτύχει τον απαραίτητο βαθμό ψύξης μεταβάλλοντας την απόσταση από το ακροφύσιο έως το εκτεθειμένο δέρμα (κάθε εκατοστό του ρεύματος σημαίνει αύξηση της θερμοκρασίας κατά 50 έως 80˚C) και το ρυθμό ροής.

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή:

– Κοσμετολογία (κρυογενές μασάζ, κυτταρίτιδα, ακμή, σμηγματόρροια κ.λπ.)
– Δερματολογία (ψωρίαση, νευροδερμίτιδα, έκζεμα κ.λπ.)


– Νευροπαθολογία (νευρίτιδα, νευραλγία, ριζοπάθεια)
– Χειροκίνητη θεραπεία (οστεοχόνδρωση)
– Θεραπεία τραυματισμών
– Θεραπεία εγκαυμάτων
– Αθλητική ιατρική
– Αποθεραπεία μετά από χειρουργική επέμβαση
Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχοντα:

– Αφαίρεση οξέος και χρόνιου πόνου, σπασμοί
– Απομάκρυνση της φλεγμονής, οίδημα


– Ρύθμιση του μυϊκού τόνου
– Βελτίωση της κινητικής λειτουργίας
– Ενεργοποίηση μεταβολικών διεργασιών
– Αυξημένη ανοσία
– Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας
– Αναγέννηση ιστού
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη από την κρυοπροσωπική – κρυοθεραπεία σε σημείο

– Σταθερότητα θεραπευτικών παραγόντων, μεταβλητότητα, δοσολογικές επιδράσεις
– Δυνατότητα επιρροής σε μέρος του σώματος παραβιάζοντας την ακεραιότητα του δέρματος, σε περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες από άλλους παράγοντες ψύξης


– Ικανότητα σημαντικής μείωσης και πλήρους εξάλειψης των φαρμάκων
– Διαδικασίες άνετες για τον αποκλεισμό βλαβών και μικροτραυμάτων, δεν οδηγούν σε παρενέργειες
– Οι διαδικασίες είναι σύντομες, δεν απαιτούν προετοιμασία της συσκευής, ούτε του ασθενούς, κάτι που παρέχει πλεονέκτημα στο εύρος ζώνης με άλλους τύπους κρυοθεραπείας.
Διαβάστε περισσότερα

Γραμμή βοήθειας CRYONiQ

Χρειάζεστε βοήθεια με κάτι άλλο ?
Επικοινωνήστε μαζί μας.