Κρυοθεραπεία ολόκληρου του σώματος στο CRYO XC

CRYO XC™ cryotherapy unit

Σχετικά με τον Κρυοθάλαμο – Κρυοσάουνα της CRYO XC ™

Ο κρυοθάλαμος που ονομάζεται επίσης κρυοσάουνα είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που παρέχει ολόσωμη κρυοθεραπεία σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Ο κρυοθάλαμος/ κρυοσάουνα έχει γίνει μία από τις πιο ευρέως εφαρμοζόμενες μορφές θεραπείας κρυογονικής θεραπείας θαλάμου. Η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς του αθλητισμού, της υγείας και της ευεξίας. Κατά τη χρήση της συσκευής θαλάμου κρυοθεραπείας, έχουμε τώρα τρόπους να διεγείρουν το σώμα ώστε να ανακάμπτει γρηγορότερα, να ανακουφίσει τον πόνο, να υποxωρήσει η φλεγμονή, να αυξήσει την κινητικότητα, τη δύναμη, την ευελιξία, να βελτιώσει την κατάσταση για πολλές αυτοάνοσες ασθένειες, να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου και την μείωση της κυτταρίτιδας. Επιτυγχάνει αυτές τις επιθυμητές επιδράσεις αξιοποιώντας τις συνθήκες που έχουν ρυθμιστεί σε ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -110 ° C έως -160 ° C στην κρυοκαμπίνα.

Πως δουλεύει

Το σύστημα αναμιγνύει ατμούς υγρού αζώτου με αέρα για να παρέχει εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες μέσα στην καμπίνα του πελάτη. Πριν ξεκινήσει μια σειρά συνεδριών, η Κρυοσάουνα – Κρυοθάλαμος προθερμαίνεται σε κανονική θερμοκρασία, μόλις η μονάδα ολοκληρώσει τη διαδικασία προθέρμανσης της κρυοκαμπίνας του πελάτη, η μονάδα είναι έτοιμη για θεραπείες. Οι τυπικές θερμοκρασίες στην συνεδρία της κρυοθεραπείας κυμαίνονται από -110 ° C έως -160 ° C / -166 ° F έως -260 ° F με βάση τον τρόπο λειτουργίας. Το μήκος της συνεδρίας μπορεί να κυμαίνεται από 2 λεπτά έως 3,5 λεπτά. Οι ρυθμίσεις και οι λειτουργίες προσαρμόζονται ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εάν ο πελάτης ζητήσει χαμηλότερες θερμοκρασίες ή συντομότερη / μεγαλύτερη περίοδο.

CRYO XC™ Plus Cryotherapy unit
Callum Smith

Ποιες είναι οι επιπτώσεις του WBC ?

Κατά τη λειτουργία, ο εξαιρετικά ψυχρός αέρας μειώνει γρήγορα τη θερμοκρασία του δέρματος στην οποία το σώμα αντιδρά με την έναρξη της διαδικασίας της αγγειοσυστολής. Η αγγειοσυστολή συμβαίνει ως αμυντική αντίδραση του σώματος στο ακραίο περιβάλλον. Μόλις τελειώσει η θεραπεία και λήξει η ψυχρή διέγερση, η διαδικασία της αγγειοδιαστολής τίθεται σε λειτουργία και επιτρέπει στο αίμα να επιστρέψει πλήρως στις περιοχές από τις οποίες το αίμα εξωθήθηκε. Μόλις ο πελάτης βγει από την κρυομηχανή, μπορεί να αισθάνεται μια έξαρση των ενδορφινών που διαρκεί για ένα χρονικό διάστημα έως και 4 ωρών, καθώς και μια αίσθηση αυξημένης ροής αίματος μέσω των άκρων.

Γραμμή βοήθειας CRYONiQ

Σε περίπτωση οποιωνδήποτε ερωτήσεων σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο & την πιστοποίηση & τα πρότυπα ποιότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο support@cryoniq.gr